Blogi


Huono sää? Ei haittaa. Näillä tuotteilla saat logollesi näkyvyyttä harmaanakin päivänä!

16.10.2019 

Oletko ikinä miettinyt, että huono sää on itseasiassa hyvä mahdollisuus saada logollesi näkyvyyttä. Helsingissä kun sataa keskimäärin 110 päivänä vuodessa, Kuopiossa 120 päivänä ja Rovaniemelläkin 115 päivänä. Sateenvarjolla saat siis logollesi helposti sata käyttö- ja näyttökertaa vuodessa! Katso erilaiset sateenvarjovaihtoehdot TÄÄLTÄ.Nyt viimeistään on aika tilata heijastavat tuotteet - 1.10 vietetään heijastinpäivää!

30.9.2019 

Heijastavat tuotteet ja valot ovat tärkeä osa turvallista liikkumista. Tästä syystä ne ovatkin erinomainen markkinointituote tai yrityslahja, joka kannattaa jakaa jo hyvissä ajoin pimenevää vuodenaikaa varten. Näillä tuotteilla kerrot, että yrityksesi välittää liikenneturvallisuudesta ja kaikkien liikenteessä liikkuvien turvallisuudesta!

Nyt viimeistään on aika tilata heijastavat tuotteet, katso kaikki heijastavat tuotteemme TÄÄLTÄ. Muistathan, että huomenna 1.10. vietetään valtakunnallista heijastinpäivää. Liikenneturva muistuttaa kauden käynnistymisestä kampanjalla, jossa tutut urheilukasvot kannustavat heijastimen käyttöön, lue lisää liikenneturva.fi.

Tuotteillamme on parhaan hinnan takuu! 

12.9.2019 

Meillä on aina oikeat hinnat. Siksi annamme kaikille tuotteillemme parhaan hinnan takuun! Voit siis huoletta tehdä tilauksen sillä ostaessasi meiltä voit olla varma, että saat tuotteen markkinoiden parhaaseen hintaan. Takuuvarmasti!

Lue lisää parhaan hinnan takuusta täältä.


Onhan teillä käytössä jo omat logokynät?

2.9.2019

Tiesitkö, että 70 % yrityksistä on hankkinut logokyniä viimeisen vuoden aikana. Lupaamme sinulle, että löydät sopivan valikoimastamme, etsit sitten edullista mainoskynää, ympäristöystävällistä vaihtoehtoa tai arvokkaampaa metallikynää. Katso tuotteet täältä ja täältä. Pelkästään erilaisia väri- ja hintavaihtoehtoja on satoja!

Kaipaatko apua tuotteen valinnassa tai tilauksen tekemisessä? Soita meille +358 44 754 9767 tai laita sähköpostia myynti@powerpromo.fi, asiakaspalvelumme vastaa sinulle heti.

 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa

20.8.2019

Olethan jo huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista: Facebookista ja Instagramista. Seuraa meitä niin saat ensimmäisenä tietoa uutuustuotteista ja kampanjoista. Jaamme molemmissa kanavissa myös tuoteideoita sekä vinkkejä, miten saat logollesi näkyvyyttä. Tervetuloa seuraamaan, tykkäämään, kommentoimaan ja jakamaan!

  

 

Tervetuloa uudistettuun verkkokauppaamme!

19.8.2019

Meiltä löydät yli 1 000 tuotteen valikoiman logotuotteita, mainos- ja markkinointituotteita, messukyniä sekä mainos- ja liikelahjoja.

Suosituimmat tuoteryhmät tällä hetkellä: