Blogi

 

JUOMAPULLOT: osta nyt, saat 50 % kaupan päälle

05.05.2021

Virkistä työntekijöitä tai kiitä kumppaneita hyödyllisellä ja paljon käyttökertoja saavalla tuotteella! Nämä upeat, laadukkaat pullot sopivat monenlaisten juomien säilytykseen ja valmistukseen. Katso tuotteet ja tutustu valikoimaan täältä! 

TILAAMINEN KANNATTAA NYT sillä saat kaupan päälle 50 %. Esimerkiksi, kun tilaat 100 pulloa niin saat kaupan päälle 50 samanlaista pulloa. Mikäli tilaat pullot logolla, saat kaupanpäälliset myös logolla.

Juomapullo toimii myös erinomaisena asiakaslahjana! MAKSIMOI YRITYKSESI NÄKYVYYS ja painata pulloon logo tai kaiverra slogan. Halutessasi pulloon voi painattaa vaikka täysivärisen kuvan. Rajana on vain mielikuvituksesi.

Kampanja on voimassa 31.5.2021 asti. Soita meille +358 44 754 9767 tai lähetä sähköpostia myynti@powerpromo.fi.

 

T-paita omalla logolla - nyt kampanjahintaan!

22.04.2021

Valitse paitaan haluamasi logo tai slogan! Pakettihinta sisältää 1-värisen logopainatuksen ja toimituksen

50 kpl yhteishintaan 276 €
100 kpl yhteishintaan 476 €
300 kpl yhteishintaan 1262 €
1000 kpl yhteishintaan 3964 €

Paidassa naisten ja miesten koot, pyöreä kaula-aukko ja 13 erilaista värivaihtoehtoa. Materiaalina laadukas, vahva puuvillaa. 

 
Kampanja voimassa 31.5.2021 asti. Kampanjahinta huomioidaan laskulla. Soita meille +358 44 754 9767 tai lähetä sähköpostia myynti@powerpromo.fi.
 
 

Tuotteet etätöihin. Aktivoi itsesi työpäivän aikana!

08.04.2021

Pidä itsestäsi huolta varmistamalla työhyvinvointi myös etätöissä! Etätyösuosituksen jatkuessa on tärkeää, että kotityöpiste on kunnossa ja tukee kokonaisvaltaisesti työhyvinvointia. Hyvässä kotitoimistossa työskentely onnistuu niin seisten kuin istuen: tutustu säädettävien pöytien valikoimaan alta. Valikoimastamme löydät säädettävät pöydät ja pöytätasot sekä vapaasti säädettävät sähköpöydät.

Hyvässä etäpäivässä on myös liikettä! Kun valitset käyttöösi aktivointilaudan, yhdistät huvin ja hyödyn. Tai ehkä haluat kehittää ryhtiä ja lihaksia aktiivituolilla tai tauottaa päivää istumisen mikrotauottajalla.

Hyvillä etätyötuotteilla aktivoit koko kehon, erityisesti selän ja vatsan alueen syviä lihaksia, pidät mielen virkeänä, parannat keskittymiskykyä ja lisäät työtyytyväisyyttä!

 

GetUpDesk Light säädettävä pöytä - Pöydässä on kahdeksan säädettävää korkeutta. Se mahdollistaa työskentelemisen seisten silloinkin, kun käytössä ei ole korkeussäädettävää pöytää. Kehitetty kannettavan tietokoneen käyttäjälle vähentämään istumista ja lisäämään vaihtelevuutta työasentoon!

 

Aktiivituoli - GetUpSit-aktiivituoli luo dynaamisen, terveellisen ja innovatiivisen tavan istua hyvässä ryhdissä. Tuolin keinuvan painojalan ansiosta saat automaattisesti aktiivisen liikkeen istuessasi. Lihakset aktivoituvat vaikka teet istumatyötä.

Aktivointilauta - Gymba-aktivointilauta on uusi terveämpi tapa työskennellä. Seisominen aktivointilaudalla pitää sinut liikkeessä. Näin saat jatkuvaa liikuntaa, aineenvaihduntasi sekä verenkiertosi aktivoituu ja kulutat samalla kaloreita.

Soita meille +358 44 754 9767 tai lähetä sähköpostia myynti@powerpromo.fi.

 

Ystävänpäivänä sinulle: logopainatus veloituksetta!

11.02.2021

HYVÄ YSTÄVÄ, ystävänpäivälahjana sinulle tarjoamme kaikkiin verkkokaupan tuotteisiin logopainatuksen veloituksetta. Tilaa maanantaihin mennessä ja käytä etu! Kampanja koskee KAIKKIA tuoteryhmien tuotteita, joten nyt on oikea hetki hankkia tarvitsemasi giveaway- ja lahjatuotteet.

Kampanja on voimassa maanantaihin 15.2.2021 asti ja koskee uusia tilauksia.
Tarjoamme veloituksetta 1-väripainatuksen tai merkkauksen sekä mahdollisen työn aloitusmaksun. Lisävärit tai erikoispainatukset verkkokaupan hintojen mukaisesti.

 

Soita meille +358 44 754 9767 tai lähetä sähköpostia myynti@powerpromo.fi.

 

Tunnusta väriä!

08.09.2020

Mikä on yrityksesi brändiväri? Punainen? Sininen? Vai punainen ja sininen? Oli yrityksesi väri mikä tahansa, löydät sen meidän värivalikoimasta. Valitsemalla lahjatuotteet yrityksesi värin mukaan luot tyylikkään kokonaisuuden ja saat logollesi takuuvarmasti positiivista näkyvyyttä!

Katso värit ja tuotteet täältä

 

UUTTA VALIKOIMASSA: Suomalaiset ekotuotteet

01.09.2020

Tervetuloa tekemään vastuullisia valintoja ja tukemaan samalla suomalaista työtä! Valikoimassa nyt kotimaisia Avainlippu-tuotteita, jotka ovat valmistettu kestävästi kierrätysmuovista. Tuotteet ovat käytännöllisiä ja ne antavat yrityksellesi takuuvarmasti positiivista näkyvyyttä.

Tutustu valikoimaan täällä

 

Haluatko nähdä miltä logosi näyttää kynässä?

17.08.2020

Olemme täällä sinua varten! Lähetä meille myynti@powerpromo.fi logosi tai kotisivujesi linkki, niin me lähetämme sinulle mallivedoksen tai kaksikin. Tämä kaikki täysin ilmaiseksi.

Selaa valikoimaa täällä.

 

SUOJAMASKIT HETI TOIMITUKSEEN - katso myös muut suojatuotteet

11.08.2020

  

Voimme jokainen ehkäistä virusten ja bakteerien leviämistä huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta. Nykyisessä tilanteessa myös erilaisten suojatuotteiden käyttämisestä on hyötyä meille kaikille. Valikoimassa esimerkiksi:

Suojamaski FFP1-luokituksella - alkaen 0,25 € / kpl

Käsihuuhde hygieenisessä pumppupullossa - alkaen 5,60 € / pullo

 

❤ Pidetään huolta toisistamme ❤ Huolehditaan hygieniasta ❤

 

KESÄKAMPANJASSA: pullotettu vesi omalla logolla

09.06.2020

 

”Toimiston asiakastarjoiluun kahvin kaveriksi tai jaettavaksi omille työntekijöille virkistämiseen. Toimii myös asiakaslahjana, terveellisempää ja virkistävämpää lahjaa on vaikea keksiä! Miksei myös myyntiin: mainosta ja tienaa samalla”

Katso lisää täältä.

 

Innovatiivinen uutuus!

25.05.2020

Tällä tuotteella suojaat kädet julkisilla paikoilla! NoTouch hygienia-avaimella vältät turhaa käsillä koskettelua: sen avulla avaat ovet ja painat painikkeet ilman suoraa kosketusta. Toimii samalla myös avaimenperänä. Alkaen 0,92 eur (alv 0). Hintaan sisältyy 4-väripainatus.

Katso tuote täältä


Pullotettu vesi omalla etiketillä

18.05.2020


Vesivaihtoehtoina lähdevesi, kevyesti hiilihapotettu vesi tai sitruunan makuinen vichy. Katso lisää täältä.

Vesi pullotetaan syvältä Saarenmaan Viidumäen luonnonsuojelualueen pohjavedestä Saaremaa Vesi OÜ:n vesitehtaalla. Pullot on tilattavissa pantillisina tai ilman panttia. Pantillisen pullon hintaan lisätään pullopantti 0,20 € / pullo. Myös pantittomat pullot voi kierrättää ja palauttaa pullonpalautusautomaatteihin.

Hintaan sisältyy täysväripainatus etikettiin haluamallasi logolla, tekstillä ja kuvalla. Max mainostila: 110 x 67 mm (pantiton pullo) ja 85 x 67 mm (pantillinen pullo).

Käyttökohteita:

  • toimiston asiakastarjoiluun kahvin kaveriksi,
  • jaettavaksi omille työntekijöille virkistämiseen,
  • asiakaslahjaksi sillä terveellisempää ja virkistävämpää lahjaa on vaikea keksiä tai
  • myyntiin: mainosta ja tienaa samalla


Vesi sopii kaikille! 


Valikoimassa nyt: maskit, suojavisiirit ja pesuaineet

08.05.2020

 


Jokainen meistä tietää, että hygieniasta huolehtiminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan! Siksi olemmekin täydentäneet suojavarusteiden ja desinfiointiaineiden valikoimaa, jotta sinulla ja työntekijöilläsi on turvallista tehdä työtä. Katso tuotteet täältä.

Kertakäyttöisellä suu-nenämaskilla ehkäiset viruksen leviämistä. Maski suojaa myös pisaratartunnoilta. Suojavisiiri antaa suojan myös silmille ja siksi se tarjoaakin hyvän suojan pisaroita ja roiskeita vastaan. Maskin tai visiirin käyttö estää lisäksi ylimääräistä kasvojen koskettelua. 

Kun käsien peseminen ei ole mahdollista, käytä käsien desinfiointiainetta. Hyvänä sääntönä voi pitää "pullo per pöytä" periaatetta. Näin varmistat, että ainetta on saatavilla niin työkaverin työpisteellä kuin yhteisissä tiloissa. Muista myös neuvotteluhuoneet, saniteettitilat sekä yhteiskäytössä olevat autot, koneet ja laitteet.

❤ Pestään käsiä ❤ Huolehditaan hygieniasta ❤

 

Valikoimassa nyt: käsidesi

20.04.2020

Kun käsien peseminen ei ole mahdollista, tulee avuksi käsien desinfiointiaine! Katso tuote täältä.

Valikoimamme käsidesi tulee helppokäyttöisessä ja hygienisessä pumppupullossa (500 ml). Tuote on tarkoitettu käsien desinfiointiin ja se on antibakteerinen. Aine kuivuu iholla nopeasti ja se sisältää ihoa hoitavia aineita estäen ihon kuivumista. Tuotteen vaikuttavana aineena on etanoli ja sen alkoholipitoisuus 70 - 80 %.

❤ Pestään käsiä ❤

 

Mitä me teemme edistääksemme kestävää kehitystä ja tukeaksemme vihreitä arvoja

25.02.2020

 

Vaikutamme tuotteiden valmistajiin ja edistämme tuotteiden valmistuksen eettisyyttä
Siksi yhä useampi valikoimamme tuote on valmistettu kierrätetyistä, biohajoavista tai uusiutuvista materiaaleista

Tehostamme jakelua ja logistiikkaa
Siksi suurin osa tuotteistamme lähetetään asiakkaalle suoraan tehtaalta ilman välipysähdyksiä

Lue lisää: Mitä me teemme

 

Ajankohtaiset tuotteet

10.02.2020

Meiltä löydät sopivat tuotteet kaikkiin kalenterivuoden eri juhliin. Tällä hetkellä ajankohtaisten tuotteiden valikoima näyttää ❤❤  ja juhlittuamme ystävänpäivää siirrymme juhlimaan kirkkaankeltaista kevään merkkiä: pääsiäistä. Katso tuotteet https://powerpromo.fi/muut/ajankohtaiset/.


Ekotuote säästää luontoa ja ympäristöä sitä käytettäessä

04.02.2020

Tuote voi olla ekologinen myös sillä perusteella, että tuotetta käyttämällä säästetään luontoa, ympäristöä ja luonnonvaroja. Esimerkkinä tällaisesta tuotteesta esittelemme tämän aurinkolaturilla toimivan voimapankin. Voimapankissa on 4000 mAh akku, jolla lataat puhelimen tai tabletin, ja itse voimapankin voit ladata ympäristöystävällisesti auringossa sen aurinkolaturin ansiosta. Säästät siis sähköä, kun lataat puhelimen tai tabletin aina uudelleen ja uudelleen tällä aurinkokäyttöisellä voimapankilla.

 

 


Sinä kysyt, me vastaamme! 

29.01.2020

KYSYMYS: Mistä ympäristöystävällinen logotuote on valmistettu?

VASTAUS: Se on valmistettu kierrätetystä, biohajoavasta tai uusiutuvasta materiaalista kuten esimerkiksi kartongista, pahvista, korkista, puuvillasta, bambusta, bio- tai kierrätysmuovista. Vinkki: Katso mistä meidän ekokynät ja muut ekotuoteet on tehty...

 

KYSYMYS: Mistä tietää, että logotuote on ympäristöystävällinen?

VASTAUS: Tuote on ekologinen, kun se on sekä valmistettu että pakattu ympäristöystävällisesti, kuljetettu taloudellisesti ja  lisäksi sen toimitusketjuun osallistuneet yritykset ovat sosiaalisesti vastuullisia. Vinkki: yhä useampi tuotteemme on valmistettu, pakattu ja kuljetettu ympäristöystävällisesti. Katso vaikka täältä ja täältä!Näkyvyyttä logollesi EKOTUOTTEILLA

22.01.2010

Valitsemalla ympäristöystävällisen tuotteen viestit, että yrityksesi on vastuullinen ja kestävään kehitykseen sitoutunut toimija. Tuote on ekologinen, kun se on sekä valmistettu että pakattu ympäristöystävällisesti, kuljetettu taloudellisesti ja  lisäksi sen toimitusketjuun osallistuneet yritykset ovat sosiaalisesti vastuullisia.

Ympäristöystävällinen logotuote on valmistettu kierrätetystä, biohajoavasta tai uusiutuvasta materiaalista. Materiaalina voi olla esimerkiksi kartonki, pahvi, korkki, puuvilla, bambu, bio- tai kierrätysmuovi. Katso mistä meidän ekokynät ja muut ekotuoteet on tehty...

 


Huono sää? Ei haittaa. Näillä tuotteilla saat logollesi näkyvyyttä harmaanakin päivänä!

16.10.2019 

Oletko ikinä miettinyt, että huono sää on itseasiassa hyvä mahdollisuus saada logollesi näkyvyyttä. Helsingissä kun sataa keskimäärin 110 päivänä vuodessa, Kuopiossa 120 päivänä ja Rovaniemelläkin 115 päivänä. Sateenvarjolla saat siis logollesi helposti sata käyttö- ja näyttökertaa vuodessa! Katso erilaiset sateenvarjovaihtoehdot TÄÄLTÄ.
Nyt viimeistään on aika tilata heijastavat tuotteet - 1.10 vietetään heijastinpäivää

30.9.2019 

Heijastavat tuotteet ja valot ovat tärkeä osa turvallista liikkumista. Tästä syystä ne ovatkin erinomainen markkinointituote tai yrityslahja, joka kannattaa jakaa jo hyvissä ajoin pimenevää vuodenaikaa varten. Näillä tuotteilla kerrot, että yrityksesi välittää liikenneturvallisuudesta ja kaikkien liikenteessä liikkuvien turvallisuudesta!

Nyt viimeistään on aika tilata heijastavat tuotteet, katso kaikki heijastavat tuotteemme TÄÄLTÄ. Muistathan, että huomenna 1.10. vietetään valtakunnallista heijastinpäivää. Liikenneturva muistuttaa kauden käynnistymisestä kampanjalla, jossa tutut urheilukasvot kannustavat heijastimen käyttöön, lue lisää liikenneturva.fi.

 


Tuotteillamme on parhaan hinnan takuu! 

12.9.2019 

Meillä on aina oikeat hinnat. Siksi annamme kaikille tuotteillemme parhaan hinnan takuun! Voit siis huoletta tehdä tilauksen sillä ostaessasi meiltä voit olla varma, että saat tuotteen markkinoiden parhaaseen hintaan. Takuuvarmasti!

Lue lisää parhaan hinnan takuusta täältä.
Onhan teillä käytössä jo omat logokynät?

2.9.2019

Tiesitkö, että 70 % yrityksistä on hankkinut logokyniä viimeisen vuoden aikana. Lupaamme sinulle, että löydät sopivan valikoimastamme, etsit sitten edullista mainoskynää, ympäristöystävällistä vaihtoehtoa tai arvokkaampaa metallikynää. Katso tuotteet täältä ja täältä. Pelkästään erilaisia väri- ja hintavaihtoehtoja on satoja!

Kaipaatko apua tuotteen valinnassa tai tilauksen tekemisessä? Soita meille +358 44 754 9767 tai laita sähköpostia myynti@powerpromo.fi, asiakaspalvelumme vastaa sinulle heti.

 

 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa

20.8.2019

Olethan jo huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista: Facebookista ja Instagramista. Seuraa meitä niin saat ensimmäisenä tietoa uutuustuotteista ja kampanjoista. Jaamme molemmissa kanavissa myös tuoteideoita sekä vinkkejä, miten saat logollesi näkyvyyttä. Tervetuloa seuraamaan, tykkäämään, kommentoimaan ja jakamaan!

  

 

 

Tervetuloa uudistettuun verkkokauppaamme!

19.8.2019

Meiltä löydät yli 1 000 tuotteen valikoiman logotuotteita, mainos- ja markkinointituotteita, messukyniä sekä mainos- ja liikelahjoja.

Suosituimmat tuoteryhmät tällä hetkellä: